Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Maat

Breedte

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Bio-ethanol haarden met bijzondere designs

Bio-ethanol haarden met bijzondere designs

Een haard zorgt er niet alleen voor dat een ruimte goed verwarmd wordt, maar versterkt ook de sfeer. Een mooie vuurlijn bij de boekenkast of bij de vergadertafel voegt een intieme sfeer toe aan het interieur. Met onze brede collectie bio-ethanol haarden zorg je ervoor dat jij je nog meer thuis gaat voelen in je werkruimte.

Bio-ethanol haarden
Ben je opzoek naar een gebruiksvriendelijke haard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze collectie moderne haarden bestaat uit exclusieve haarden met echt vuur van bio-ethanol. Hierdoor zijn de haarden rookloos, roetloos en geurloos en voldoen daarmee aan de meest recente wet- en regelgeving. Met de design haarden van het prachtige A-merk Planika bepaal je eenvoudig de intensiteit en hoogte van de vlammen. De unieke haarden voldoen aan de allerhoogste Europese eisen voor veiligheid en milieu. Creëer een stijlvolle rustige sfeer in de woonkeuken of juist een eyecatcher in je lobby of restaurant. Voor welke sfeer ga jij het liefst?

Brede collectie design haarden
Onze design haarden zijn stuk voor stuk het ideale voorbeeld van design gecombineerd met functionaliteit. De bio-ethanol haarden zijn eenvoudig in gebruik én zien er stijlvol uit. Zo voeg je op een gemakkelijke manier design toe aan je werkruimte. Naast de vaste collectie van Planika is het ook mogelijk om haarden op maat te laten maken. Zo heb je een unieke haard naar eigen wens dat precies in jouw interieur past. Neem voor maatwerk contact op met de klantenservice en laat je inspireren door onze brede collectie design haarden!