Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Hoogte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Stijlvolle vazen voor een trendy kantoor

Stijlvolle vazen voor een trendy kantoor

Bloemen brengen sfeer en vrolijkheid in je kantoor. Het kijken naar een prachtig boeket in een stijlvolle design vaas kan een echt geluksmoment zijn. Maak van je bloemen neerzetten een echt design feestje met de vazen van topmerken als Vitra, Functionals en Moooi. Die zorgen ervoor dat je boeket nog meer opvalt en dat je je nog meer thuis voelt in je werkruimte.


Unieke bloemenvazen
Voor prachtige, originele design vazen ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om grote vazen voor grote boeketten voor een prachtig entree van je kantoor of juist een schattig vaasje voor de lieflijke bloemen op je eigen bureau, in onze collectie vind je het allemaal. De vazen die je bij ons kunt bestellen hebben minstens twee dingen gemeen: ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een design uitstraling. Onze bloemenvazen zorgen ervoor dat je bloemen op een fantastische manier uitkomen en dat je kantoor nog stijlvoller wordt.


Design vazen
Onze design vazen voegen stuk voor stuk design toe aan je kantoorruimte en laten de bloemen die erin staan schitteren. Laat je inspireren door onze mooie collectie, er zit altijd wel een design vaas bij waar je blij van wordt en die past bij de uitstraling van je bedrijf!