Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Soort

Vorm

Materiaal onderstel

Materiaal

Afmeting

Breedte

Uitvoering

Materiaal tafelblad

Hoogte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Akoestisch meubilair

Akoestisch meubilair

Multifunctionele design meubels. Meubels die fijn zijn om in te zitten, die een geweldige design uitstraling hebben en die ook nog zo zijn vormgegeven dat ze bijdragen aan een perfecte akoestiek. Wij worden er bij Designlinq ontzettend blij van. Ze tonen waar onze collectie bekend om staat: functionaliteit gecombineerd met écht design. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren door hoe multifunctioneel ons akoestisch meubilair is.


Meubilair voor een fantastische akoestiek
Amfitheaters van de Grieken en Romeinen. Ze staan er bekend om; een prachtige akoestiek. Onze collectie meubilair helpt je om de akoestiek in je ruimte te optimaliseren. Zodat je er met meer plezier vergadert en werkt. Zo wordt het geluid dat je hoort op het moment dat je aan de slag gaat wel erg fijn door de ruimte getransporteerd.


Prachtige collectie meubilair
Akoestisch meubilair, hoe mooi kan het zijn? Het antwoord is simpel: het is prachtig! Wij hebben alleen de allermooiste exemplaren voor je geselecteerd. Je weet dus zeker dat je niet alleen een praktisch meubel in huis haalt, maar ook design toevoegt aan het interieur van de ruimte. Merken als BuzziSpace en Vitra weten perfect hoe ze mooie en handige meubelen voor je maken. Kies dus snel je favoriete exemplaar uit!