Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

BuzziSpace akoestische hocker BuzziCube 3D Duo door BuzziSpace Studio

  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziCube 3D Duo door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziCube 3D Duo door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziCube 3D Duo door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziCube 3D Duo door BuzziSpace Studio
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziCube 3D Duo door BuzziSpace Studio

1.177,00

Exclusief btw € 972,73

Materiaal Textiel BuzziFabric, Schuim, Optioneel: MDF onderkant
Product Nummer 22.19.084.694
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze akoestische hocker van het Belgische merk BuzziSpace is ontworpen door BuzziSpace Studio.  

De BuzziCube 3D is gemaakt door middel van een hightech productieproces; het gebruikte vakmanschap om deze poef te ontwikkelen vereist de juiste balans tussen druk, temperatuur en lijm om naadloos stof aan het 3D-snijschuim te bevestigen. Dit zitmeubel is een uitstekende akoestische oplossing voor op kantoor, in de woonkamer, in de vergaderkamer of in de lobby.  

De zachte randen en de 3D patronen verspreiden geluid terwijl het akoestische schuim alle geluiden absorbeert. De BuzziCube is leverbaar in meerdere vormen en 3D patronen waardoor je eindeloos kan combineren voor een speels effect. Naast deze Duo uitvoering bestaat de familie verder uit een Solo, Trio, Quatro, T-vorm en een L-vorm. Verder is de BuzziCube ook leverbaar zonder 3D patroon: de BuzziCube Flat. Deze akoestische hocker combineert functie en ultiem zitcomfort met een fantastische uitstraling.  

Uitvoering BuzziCube 3D Duo 
Deze akoestische hocker is gemaakt van schuim SG35,5 en is bekleed met het textiel BuzziFabric. De BuzziCube 3D Duo is leverbaar in maar liefst vijfendertig kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. De BuzziCube is naast een standaard onderkant voor de projectmarkt te bestellen met een MDF onderkant die is voorzien van pootjes of een onderkant met wielen. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.  

Naast het textiel BuzziFabric is de BuzziCube in diverse textielsoorten verkrijgbaar. Bekijk de PDF ‘Meer Informatie / Stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.  

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Het 3D patroon is leverbaar met 1, 4 of 16 vlakken. Kies de gewenste SQ-vlakken bij ‘Uitvoering’. De BuzziCube 3D Duo heeft een lengte van 94 cm en een breedte van 50 cm. Met een standaard onderkant is de hoogte van deze akoestische poef 47 cm, en met een MDF onderkant of met wielen is de hoogte 50 cm. Alle technische specificaties van deze akoestische hocker zijn hieronder in de PDF te vinden. 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie