Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

GELUIDSMETING

Het effect van een goede akoestiek wordt vaak vergeten of niet (h)erkend. Het is echter bewezen dat een goede akoestiek in de werkomgeving aantoonbaar leidt tot medewerkers die zich gelukkiger voelen en daardoor ook tot minder ziekteverzuim.

Een restaurant met een uitstekende chef maar met een slechte akoestiek krijgt geen terugkerende klanten, hoe goed de service en het eten ook is. Met een goede akoestiek komen de gasten graag weer terug. En zelfs een woonhuis kan in sommige gevallen een slechte akoestiek hebben en daardoor niet het woongenot bieden dat de bewoners graag zouden willen.

Maar wat is een slechte akoestiek en hoe meet je dat?

Een slechte akoestiek kenmerkt zich vooral door een lange nagalm (de weerkaatsing van geluidsgolven tussen muren en/of objecten) en een verhoogd geluidsniveau. Om de exacte aard van de akoestiek vast te kunnen stellen (in welke frequenties) is een goede professionele meting noodzakelijk.

Designlinq verzorgt deze meting gratis en zonder kosten (*)

Na het doen van de geluidsmeting kunnen wij je met een speciaal programma direct een aantal akoestisch producten adviseren en je in dat programma de effecten van het gebruik van die producten laten zien (wetenschappelijk onderbouwd)!

Maak een afspraak voor deze gratis geluidsmeting of neem contact op met onze klantenservice (010 307 4119 of [email protected]) om je verder te laten adviseren.

(*) wij brengen in eerste instantie de kosten van de meting ad. € 150,- in rekening en crediteren dit bedrag op de akoestische producten die je n.a.v. onze meting bij Designlinq bestelt

Vraag direct een geluidsmeting aan!

Vul het formulier in zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen, wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.


* zijn verplichte velden.