Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

KANTOORINRICHTING

Het ideale kantoor biedt de gebruikers een optimaal werkklimaat en comfort en is tevens een representatieve weergave van de corporate identity van de onderneming. Bij Designlinq leggen wij de ‘linq’ tussen deze eisen en het design van de producten uit onze collectie.

Hierdoor verstaan wij meer onder het begrip ‘kantoorinrichting’ en beperkt dat zich niet tot het inrichten van kantoor of vergaderruimte of tot de levering van een bureaustoel, vergadertafel of archiefkast.

Interieurontwerp & Lichtplan

De creatie van een goed kantoor, waar de mensen die er werken zich thuis voelen en zo ook betere prestaties leveren, begint bij een goed interieurontwerp.

Bij Designlinq hebben wij, naast onze eigen specialisten, een breed netwerk van gecertificeerde interieuradviseurs die niet alleen een perfecte kantoorinrichting verzorgen maar het ontwerp ook nog eens kunnen voorzien van een professioneel lichtplan. Daarnaast wordt er ook nog veel aandacht besteed aan de akoestiek van de diverse ruimtes waarbij ook het doen van geluidsmeting tot de mogelijkheden behoort.

Deze interieuradviseurs maken daarbij gebruik van de designproducten en merken uit onze brede collectie die niet alleen bestaat uit meubilair van stoelen tot werkplek, maar ook uit een grote collectie verlichting van bureaulamp tot uplighters voor in de directiekamer.

Vanzelfsprekend worden de geselecteerde producten gepresenteerd aan de hand van stoffen en stalen en kunnen b.v. de bureaustoelen, al dan niet op locatie, worden uitgeprobeerd. Door deze werkwijze ontstaat een goede en aangename werkomgeving, van werkplek tot vergaderruimte en van entree tot kantine.

Installatie & Montage

Ook de montage, het inhuizen en de installatie (verlichting) kunnen wij verzorgen, evenals de coördinatie van de levering van de diverse producten (projectmanagement).