Moooi

De collectie van het Nederlandse designlabel Moooi bestaat uit meubels, verlichting en accessoires en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, stoffen en uitvoeringen. Je kunt hiervoor bij onze klantenservice stalen aanvragen die wij je kosteloos toezenden. Ook helpen wij je graag met persoonlijk advies bij het kiezen van jouw ideale designstoel, bank of lamp. Bel of mail ons daarvoor!

Moooi Moooi Moooi

Al meer dan vijftien jaar heeft het Nederlandse merk Moooi de wereld van sprankelende en innovatieve ontwerpen geïnspireerd en verleid. De onderneming werd opgericht in 2001 door Marcel Wanders en Casper Vissers. De derde 'o' in de merknaam staat voor een extra waarde in termen van schoonheid en uniciteit. Moooi is trots op het produceren van tijdloze objecten die het karakter van antiek gecombineerd met de frisheid van de moderne tijd bezitten. Een verrassende mix van verlichting, meubels en accessoires.

Naast ontwerpen van ‘huisontwerper’ en mede-eigenaar Marcel Wanders telt de collectie ook iconisch ontwerpen van anderen zoals de beroemde Smoke Chair van Maarten Baas, de Paper Chandelier van Studio Job en de legendarische ‘Horse Lamp’ van Front.

Alle producten van het merk Moooi