Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Over Designlinq

Over Ons
Over Ons

WIE ZIJN WIJ?

Designlinq (inderdaad: met een Q) is een online design warenhuis met een uitzonderlijk grote en bijzondere collectie op het gebied van meubilair, verlichting en akoestiek. Wij bieden complete inrichtingsconcepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt aan, maar verzorgen ook graag die ene bijzondere designlamp of stoel.

Vanuit onze passie voor design en met de overtuiging dat het online kanaal meer is dat alleen maar een manier om je te oriënteren, bouwden wij onze site, de collectie en ons pakket van diensten op.
Het resultaat is dit warenhuis waarin alles samenkomt tot een inspirerend en uniek geheel.

MISSIE & FILOSOFIE

"Onze primaire missie is om de werk-en woonomgeving van onze klanten en bezoekers mooier en makkelijker te maken met de design producten uit onze collectie en ons uitgebreide dienstenpakket. Wij leggen de 'linq' tussen design en het dagelijkse leven door een online platform te bieden waar zowel design liefhebbers als professionals toegang hebben tot high-end design producten van de mooiste merken en tot de diensten van zorgvuldig geselecteerde partners. Onze motivatie is de tevredenheid en het enthousiasme van onze klanten als wij hun ideeën en wensen hebben omgezet in een prettig en fijn interieur of product".

COLLECTIE

Onze collectie is uniek doordat er zowel een groot aanbod in designmeubelen, maar ook een uitgebreid aanbod aan design verlichting in is te vinden. Dus niet alleen fraaie bureaustoelen, tafels en kasten, maar ook veel hanglampen, bureaulampen en zelfs kroonluchters. Wij worden daarbij ondersteund door prachtige merken zoals o.a. Vitra, Luceplan, Artek, Moooi en Vibia. Daarnaast zijn wij constant op zoek naar bijzondere, onbekende producten van merken of ontwerpers die nog niet zo bekend zijn; onze ‘design curatie’. Door de eigenheid van de collectie kunnen onze klanten daarmee hun eigen identiteit daarmee verder versterken en benadrukken.

DIENSTEN

In ons online design warenhuis vind je veel inspiratie en de mogelijkheid je eigen stijl en smaak vast te leggen door producten te selecteren en daarmee je eigen moodboards te maken. Je kunt zelfs je eigen offerte maken zodat je niet hoeft te wachten tot wij daarvoor contact met je opnemen.

Als je toch liever een persoonlijk advies wilt dan maken wij graag jouw eigen interieurplan of, als het echt technisch wordt, helpen wij je bij het maken van een heus lichtplan. Om vervolgens al dat moois goed te plaatsen en te monteren bieden wij je onze ‘inhuis & montage service’ aan die niet alleen alles voor je in elkaar zetten maar ook alle verpakking voor je meenemen

Over Ons