Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Montana

Montana design staat bekend om hun unieke opbergsystemen. Het interieur van dit systeem is in talloze kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Onze collectie Montana kasten is zo uiteenlopend dat er voor elk interieur een bijpassend design te vinden is. Voor advies op maat en meer informatie over de Montana opbergsystemen kun je terecht bij onze klantenservice.

Montana
Montana
Montana

Montana is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in kasten- en opbergsystemen, maar daarnaast produceren zij ook andere meubels van hoge kwaliteit. Al sinds 1982 creëert Montana kasten en opbergsystemen van hoge kwaliteit voor elk interieur. Aan de wieg van het merk staat de oprichter Peter Lassen. Zijn zoon, Joakim Lassen, is momenteel CEO van het bedrijf. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen.


Montana heeft een zeer grote collectie meubels, van stijlvolle, minimalistische sleutelkastjes in de hal tot boekenkasten en complete wandmeubels en ladekasten voor op kantoor. Montana is een Deens design merk dat naast al zijn meubels creëert met de filosofie ‘making room for personality’. Voor zowel huizen als de inrichting van kantoren ontwerpen en maken zij producten die ruimtebesparende eigenschappen bezitten. De producten van Montana zijn onder te verdelen in de Home Collectie en de Office Collectie. De Montana kasten zijn vrijwel in elke kleur te bestellen. Zo is de Bend Sculptural Shelf van Montana te bestellen in maar liefst 42 kleuren.


Dit Deense designlabel ontwikkelde onder andere een uniek opbergsysteem met oneindig veel mogelijkheden. Het principe achter dit systeem is dat elk Montana-element makkelijk en meerdere keren gebruikt kan worden. Hierdoor twijfel je nooit of er wel genoeg opslagruimte is. Met de Home Collectie én hun Office Collectie biedt Montana duurzame producten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Naast kasten, maakt Montana ook ander meubilair zoals bureau’s, tafels en stoelen. Allemaal verkrijgbaar in uiteenlopende maten en kleuren.


Montana is continue op zoek naar de beste combinatie van functionaliteit en duurzame producten en voert onder andere ontwerpen uit van designers als Arne Jacobsen en Verner Panton. Het Montana Free System is de nieuwste kast van Montana, die ontworpen is door Jakob Wagner. Heb je vragen over de beschikbaarheid van Montana kasten of andere meubelen bij Designlinq? Neem dan contact op met onze klantenservice.