Montana

Dit merk uit Denemarken staat vooral bekend om hun unieke opbergsysteem. Het interieur van dit systeem is verkrijgbaar in talloze kleuren en afmetingen. Voor meer advies op maat en meer informatie over de producten van Montana kun je terecht bij onze klantenservice.

Montana Montana Montana

Sinds 1982 creëert Montana producten van hoge kwaliteit voor het interieur. Dit Deense designlabel ontwikkelde onder andere een uniek opbergsysteem met oneindig veel mogelijkheden. Het principe achter dit systeem is dat elk Montana-element makkelijk en meerdere keren gebruikt kan worden. Hierdoor twijfel je nooit of er wel genoeg opslagruimte is. Maar ook ander meubilair zoals bureaus, eettafels en stoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten.

Met de Home Collectie én hun Office Collectie biedt Montana duurzame producten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Montana is continue op zoek naar de beste combinatie van functionaliteit en duurzame producten en voert onder andere ontwerpen uit van designers als Arne Jacobsen en Verner Panton.

Alle producten van het merk Montana