Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Compile door Peter J. Lassen

  • Montana kast Compile door Peter J. Lassen
  • Montana kast Compile door Peter J. Lassen
  • Montana kast Compile door Peter J. Lassen
  • Montana kast Compile door Peter J. Lassen
  • Montana kast Compile door Peter J. Lassen

776,00

Exclusief btw € 641,32

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Merk Montana
Product Nummer 18.37.009.191
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Compile  
Deze design wandkast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. De Compile bestaat uit negen verschillende vlakken die allemaal een eigen vorm en afmeting hebben. Hierdoor krijgt deze design kast een speelse uitstraling met een eigen persoonlijkheid. De Compile is perfect om boeken, accessoires en beeldjes in te zetten die gezien mogen worden.  

De Compile is leverbaar in maar liefst 43 verschillende kleuren. De acht Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.  

Deze wandkast is gemaakt van gelakt MDF en heeft negen verschillende vlakken met diverse afmetingen. Je kan de Compile bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint, poten of wielen eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’. Deze design wandkast heeft een lengte van 69,6 cm, een breedte van 69,6 cm en een diepte van 30 cm.    

Ontdek meer artikelen binnen deze serie