Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Flutter door Peter J. Lassen

  • Montana kast Flutter door Peter J. Lassen
  • Montana kast Flutter door Peter J. Lassen
  • Montana kast Flutter door Peter J. Lassen
  • Montana kast Flutter door Peter J. Lassen
  • Montana kast Flutter door Peter J. Lassen

3.260,00

Exclusief btw € 2.694,21

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Merk Montana
Product Nummer 18.37.399.7011
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.   

Uitvoering Flutter   
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. In de Flutter kan je al je design objecten, boeken en souvenirs op een creatieve manier tentoonstellen. Heb je items die je liever niet in het zicht hebt? Verstop deze achter de drie 'push-to-open' deurtjes. Met een simpele aanraking open je het cabinet.

Flutter is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. 

Deze design kast is gemaakt van gelakt MDF. Je kan de Flutter bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met pootje of een plint eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’. 

Flutter heeft een breedte van 139,2 cm, een diepte van 38 cm en een totale hoogte van 118,8 cm.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie