Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Rest door Peter J. Lassen

  • Montana kast Rest door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rest door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rest door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rest door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rest door Peter J. Lassen

2.097,00

Exclusief btw € 1.733,06

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Merk Montana
Product Nummer 18.37.0187011
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Rest  
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Niet alleen in de kast, maar ook op de Rest heb je genoeg ruimte om je boeken, kunstwerken, foto’s en objecten te plaatsen. Daarnaast kan je een kussen op deze design kast leggen en erop even helemaal tot rust komen. Deze design kast heeft vijf open opbergvakken en drie kleine laadjes.  

De Rest is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.

Deze design kast is gemaakt van gelakt MDF. Je kan de Rest bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint, poten of wielen eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.

Deze design kast heeft een breedte van 208,8 cm, een diepte van 38 cm en een hoogte van 38,4 cm.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie