Montana boekenkast Read door Peter J. Lassen

Montana boekenkast Read door Peter J. Lassen

  • Montana boekenkast Read door Peter J. Lassen
  • Montana boekenkast Read door Peter J. Lassen
  • Montana boekenkast Read door Peter J. Lassen
  • Montana boekenkast Read door Peter J. Lassen
  • Montana boekenkast Read door Peter J. Lassen

2.775,00

Exclusief btw € 2.293,39

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Productnummer 18.37.017.191
Merk Montana
Designer Peter J. Lassen
Levertijd Quick Ship of 6-8 Weken

Beschrijving

 Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Read  
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Niet alleen boekenwurmen krijgen hartkloppingen bij het zien van deze kast, maar alle design liefhebbers ook. Door de 24 vakken met verschillende afmetingen krijgt het minimalistische ontwerp een speels randje. De vakken van de Read kan je vullen met bijvoorbeeld je mooiste boeken, films, beeldjes, cd’s en fotolijsten.  

De Read is leverbaar in maar liefst 42 verschillende kleuren. De vijf Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Deze design kast is gemaakt van gelakt MDF. Je kan de Read bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’. Deze design kast heeft een breedte van 139,2 cm, een diepte van 30 cm en een lengte van 139,2 cm.  


Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie