Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Line door Peter J. Lassen

  • Montana kast Line door Peter J. Lassen
  • Montana kast Line door Peter J. Lassen
  • Montana kast Line door Peter J. Lassen
  • Montana kast Line door Peter J. Lassen
  • Montana kast Line door Peter J. Lassen

805,00

Exclusief btw € 665,29

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Merk Montana
Product Nummer 18.37.012.298
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Line  
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Zoals de naam van deze design kast al doet denken bestaat de Line uit een rechte lijn met daarin drie open opbergvakken en in het midden een kastdeur. Ideaal om de objecten die je liever niet in het zicht wilt hebben achter het deurtje te plaatsen. En de echte showstoppers ? Die kan je volop in het zicht leggen in de open vakken! 

De Line is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Deze design kast is gemaakt van gelakt MDF.

Je kan de Line bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint, poten of wielen eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.

Deze design kast heeft een breedte van 139,2 cm en een diepte van 30 cm. Met de wandbevestiging heeft deze design kast een hoogte van 35,4 cm. Met de plint en wieltjes heeft de Line een hoogte van 37 cm en met poten eronder is 48 cm de hoogte.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie