Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

Akoestiek is iets dat je eigenlijk alleen opvalt als het heel slecht of juist heel goed is geregeld. Denk bijvoorbeeld aan restaurants waarin je elkaar slecht kunt verstaan of juist aan de amfitheaters waarin de Grieken en Romeinen de perfecte akoestiek hadden gecreëerd. Wil jij in je kantoorruimte ook een prettige akoestiek creëren? Onze wandpanelen en systemen helpen je graag hierbij!


Design wandpanelen en systemen
Akoestische panelen saai en lelijk? Integendeel! Wij hebben alleen prachtige wandpanelen en systemen voor je geselecteerd die design toevoegen aan je interieur. Ze zijn prachtig om alleen al naar te kijken. Qua uitstraling zijn ze zo mooi, dat je bijna vergeet dat ze er zijn om de akoestiek te verbeteren. Ja, dat kun je wel toevertrouwen aan A-merken als Hey-Sign, Pedrali en BuzziSpace.


Uitgebreide collectie wandpanelen en systemen
We zijn trots op onze uitgebreide collectie wandpanelen en systemen. Exemplaren in allerlei vormen, kleuren en maten. Je vindt er altijd wel een wandpaneel dat perfect past in jouw kantoor. Of misschien wel bij je thuis, want ze zijn zo mooi dat ze ook in een huis niet misstaan. Bekijk onze collectie snel en laat je inspireren!