Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Akoestiek

Designer producten voor een verbeterde akoestiek

Een goede akoestiek maakt het zoveel fijner werken en verblijven in een ruimte. Maar hoe zorg je voor een akoestiek die perfect past in het doel van de ruimte? Daar helpen wij je met onze uitgebreide collectie akoestiek graag bij. Bekijk snel onze collectie akoestische panelen, meubels en verlichting en laat je ook nog eens verrassen door hoe prachtig deze objecten zijn!


Akoestische panelen en design gecombineerd
Onze gehele collectie akoestiek toont perfect waar wij bij Designlinq blij van worden: design en functionaliteit op een sublieme wijze gecombineerd. Ze zorgen voor een perfecte akoestiek en zijn stuk voor stuk design blikvangers waar je als designliefhebber met zoveel plezier naar kijkt. Merken als BuzziSpace, Vitra, Luceplan en Pedrali verstaan de kunst van mooie designs combineren met geweldig design als geen ander.


Een perfect plan voor de akoestiek
Weet je al precies welke meubels en accessoires je nodig hebt voor de perfect akoestiek? Dan kun je met een paar muisklikken je eigen offerte samenstellen en de producten bestellen. Weet je het nog niet precies? Dan helpen we je graag! Onze specialisten zijn ontzettend goed in het maken van een perfect plan om de akoestiek in jouw ruimte te verbeteren, zodat deze straks precies overeenkomt met je wensen!