Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Designlinq op veel manieren afrekenen:

Mocht jouw manier van betalen hier toch niet bij zitten of wil je op een andere manier betalen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice per Email (info@designlinq.nl) of telefoon (+31 (0)10 307 4119).

Voor orders vanaf € 1.500,- van producten met een wat langere levertijd is het ook mogelijk een aanbetaling van 50% van het orderbedrag incl. BTW te doen bij bestelling en de resterende 50% te betalen bij levering. Je kunt voor deze optie kiezen in stap 3. Deze aanbetaling van 50% kan alleen worden voldaan met iDeal of Overboeking. Pas nadat wij deze aanbetaling hebben ontvangen kunnen wij de order bevestigen. Hierdoor gaat de levertijd ook pas in vanaf de datum van de orderbevestiging. De ontvanger van de betaling is Designlinq bv. te Rotterdam

Bij betalen na ontvangst via MultiSafepay wordt de factuur verzonden door MultiSafepay en betaal je ook aan MultiSafepay.

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing die je onderaan deze pagina kunt vinden.

Bij het retour zenden van een product of bestelling zal het factuurbedrag binnen de daarvoor gestelde termijn via dezelfde betaalmethode worden terugbetaald ( dus bv. door het terugboeken van een credit card betaling via de creditcardorganisatie, e.d.)