Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Uitvoering

Materiaal

Materiaal zitkuip

Soort

Materiaal onderstel

Breedte

Hoogte

Afmeting

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Design Fauteuils & Loungestoelen

Design Fauteuils & Loungestoelen

Het woord fauteuil is afkomstig uit het Frans en refereert naar een comfortabele, brede, diepe leunstoel met een zachte rugleuning. De design fauteuils & loungestoelen van Designlinq zijn niet alleen erg comfortabel, maar hebben ook nog eens een fantastische uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een leren fauteuil of naar een design loungestoel bekleed met stof, bij ons vind je er altijd wel één die perfect in je bedrijfsruimte en bij de uitstraling van je onderneming past.

Design fauteuils voor een mooier kantoor 
Een fauteuil is een fantastisch design meubel dat zoveel toevoegt aan je kantoor. Ideaal om gasten lekker in te laten zitten of om zelf even in te relaxen als je bijvoorbeeld veel leeswerk hebt. Het is typisch zo’n design meubel dat ervoor zorgt dat het nóg prettiger vertoeven is in de werkruimte. Dus gun jezelf ook zo’n mooi meubel en bekijk snel onze uitgebreide collectie design fauteuils & loungestoelen en laat je inspireren!

Loungestoelen van prachtige merken 
De keuze in relaxfauteuils is bij ons ontzettend groot. Je vindt er altijd wel een model bij dat perfect aan jouw wensen voldoet. We hebben een uitgebreid aanbod exclusieve design fauteuils van bekende designers en merken zoals Vitra, Moooi, Magis en Functionals. Prachtige A-merken die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit en uitstraling. Kortom, bij ons vind je altijd je favoriete design loungestoel!