Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artek fauteuil 401 Armchair by Hella Jongerius door Alvar Aalto

  • Artek fauteuil 401 Armchair by Hella Jongerius door Alvar Aalto
  • Artek fauteuil 401 Armchair by Hella Jongerius door Alvar Aalto
  • Artek fauteuil 401 Armchair by Hella Jongerius door Alvar Aalto
  • Artek fauteuil 401 Armchair by Hella Jongerius door Alvar Aalto
  • Artek fauteuil 401 Armchair by Hella Jongerius door Alvar Aalto

3.233,00

Exclusief btw € 2.671,90

Materiaal Massief berkenhout, Textiel (Kvadrat)
Merk Artek
Product Nummer 03.14.141.800
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Ruim tachtig jaar is deze leunstoel met haar golvende frame en scherpe hoeken van het zitvlak met recht een klassieker te noemen.

In 2014 is deze klassieker onder handen genomen door het Nederlandse ontwerpicoon Hella Jongerius. Uiteraard nog steeds met dezelfde subtiele golvende sledepoot en de comfortabele hoofdsteun, maar in moderne, spannende kleurcombinaties en luxer materiaal.

Uitvoering
De Hella Jongerius re-interpretation van de 401 Armchair is 62,5 cm breed, 80 cm diep en heeft een totale hoogte van 105 cm. De zithoogte meet 40 cm en de armleuningen zijn 57 cm hoog. Het frame van deze fauteuil is gemaakt van massief berkenhout, het zitvlak is bedekt met polyurethaan schuim en bekleed met Kvadrat textiel.

De 401 Armchair by Hella Jongerius is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:

Uitvoering 1: Geel / Grijs / Roze
Het frame is in de uitvoering 'Silver Birch', het oogt als naturel gelakt berkenhout. De voorkant is bekleed met grijs (Coda 232) textiel, de zitting met geel (Coda 410) textiel en de achterkant met rood/wit (Canvas 614) textiel wat een zachtroze uitstraling heeft. Deze uitvoering heeft zwart/wit gekleurde knopen en een roze stiksel.

Uitvoering 2: Rood / Lichtblauw / Okergeel
Het frame van deze uitvoering is 'Honey Stained'; honinggeel gebeitst berkenhout. De voorkant is bekleed met lichtblauw (Coda 722) textiel, de zitting met rood (Coda 610) textiel en de achterkant okergeel (Canvas 424) textiel. Deze uitvoering heeft geel gekleurde knopen en een zilver stiksel.

Uitvoering 3: Donkerblauw / Donkerbruin / Rood
Het frame van deze uitvoering is 'Walnut Stained'; donker walnoot gekleurd berkenhout. De voorkant is bekleed met donkerblauw (Coda 762) textiel, de zitting met donkerbruin (Coda 382) textiel en de achterkant rood (Canvas 644) textiel. Deze uitvoering heeft rood gekleurde knopen en een bordeaux rood gekleurd stiksel.

Uitvoering 4: Donkerbruin / Wit / Grijs
Het frame is in de uitvoering 'Charcoal Stained', het oogt als donkergrijs/zwart gelakt berkenhout. De voorkant is bekleed met wit (Coda 100) textiel, de zitting met donkerbruin (Coda 382) textiel en de achterkant met zwart/wit (Canvas 154) textiel wat een grijze uitstraling heeft. Deze uitvoering heeft rood/wit gekleurde knopen en een zwart stiksel.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Ontdek meer artikelen binnen deze serie