Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Materiaal

Vorm

Lichtbron

Soort

Dim Methode

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

Akoestiek is typisch zoiets dat erg opvalt als het niet in orde is. Denk maar eens aan restaurants waar je je buurman amper kunt verstaan door al het geroezemoes op de achtergrond. In een werkruimte wil je dit voorkomen. Onze plafondpanelen helpen je hier uitstekend bij. Ze zorgen voor een prettige akoestiek, zodat je met meer plezier in de ruimte verblijft.


Mooie en handige plafondpanelen
Natuurlijk moeten plafondpanelen doen wat ze moeten doen: zorgen voor een fijnere akoestiek. Maar we zouden Designlinq niet zijn als we niet alleen de allermooiste exemplaren voor je uit hadden gezocht. Akoestische panelen waar je met veel plezier naar kijkt en die echt design toevoegen aan je interieur. Bekijk ze snel en laat je verrassen door hoe stijlvol deze praktische plafondpanelen zijn!


Een grote collectie plafondpanelen
In onze collectie plafondpanelen vind je voor ieder wat wils. Grote en kleinere exemplaren, in ingetogen kleuren of juist de wat bontere. Merken als BuzziSpace, Pedrali en Woopies staan garant voor hun prachtige designs en panelen die perfect bijdragen aan een fijne akoestiek. Door onze ruime collectie zit er altijd wel een exemplaar tussen dat perfect past bij jou of bij de uitstraling van je bedrijf. Bekijk onze collectie akoestische panelen en kies je favoriet!