BuzziSpace akoestisch paneel BuzziGrid door Alain Gilles

BuzziSpace akoestisch paneel BuzziGrid door Alain Gilles

  • BuzziSpace akoestisch paneel BuzziGrid door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestisch paneel BuzziGrid door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestisch paneel BuzziGrid door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestisch paneel BuzziGrid door Alain Gilles
  • BuzziSpace akoestisch paneel BuzziGrid door Alain Gilles

2.507,00

Exclusief btw € 2.071,90

Materiaal 100% recycled P.E.T vilt (BuzziFelt)
Productnummer 22.46.039.843
Merk BuzziSpace
Designer Alain Gilles
Levertijd 4-6 weken

Beschrijving

Dit akoestische paneel genaamd de BuzziGrid is ontworpen door Alain Gilles voor het designmerk BuzziSpace.  

De BuzziGrid is een geluidsbuffer die de echo in een kamer beperkt. Alain Gilles kreeg zijn inspiratie uit de structuren die in de jaren zestig en zeventig vaak te zien waren in openbare ruimtes om het plafond gedeeltelijk te verbergen. De BuzziGrid zet dit raster om in een functioneel geluidsabsorberend paneel.  

Door de open structuur vormt dit akoestische paneel geen belemmering voor bestaande ventilatiesystemen en lichtbronnen. Daarnaast zorgen de verschillende hoeken en schalen ervoor dat het geluid beter wordt geabsorbeerd in de luchtlagen. Geluiden die onder het akoestische paneel worden gemaakt, bewegen naar boven en gaan door het paneel heen, waar de tonen worden gefilterd en vervolgens worden opgevangen door de BuzziGrid.  

De panelen kunnen in elkaar geschoven worden in 1 of 2 kleuren (zie ‘Uitvoering’) zodat je je persoonlijke en unieke Grid kunt creëren.  

Uitvoering BuzziGrid
De BuzziGrid is gemaakt van het materiaal BuzziFelt dat voor honderd procent bestaat uit honderd procent gerecycled P.E.T. vilt. Dit akoestische paneel is leverbaar in twaalf verschillende kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.  

Daarnaast is de Buzzigrid verkrijgbaar in een duo-kleur (bicolor). Selecteer de bicolor bij ‘Uitvoering’. Bekijk de PDF ‘Meer informatie / stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.  

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail info@designlinq.nl.

De BuzziGrid heeft een lengte van 183 cm, een breedte van 300 cm en een hoogte van 20,5 cm. Dit akoestische panel wordt standaard geleverd met een kabel van 2 meter lang. Als los onderdeel kan er ook een kabel van 5 meter worden besteld. Kies de gewenste lengte bij ‘Uitvoering’. Alle technische eigenschappen van dit akoestische paneel zijn te vinden in de PDF hieronder.     


Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie