Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Onze Services

Graag helpen we je om je wensen om te zetten in een prachtig en uitvoerbaar plan. Of het nu gaat om een totaal interieurontwerp, een lichtplan of installatie en montage, wij regelen het voor je. We nemen zelfs je oude meubilair mee als je dit wenst. Ook ben je van harte welkom om de meubels uit te proberen en te bekijken. Kortom: alles wat je nodig hebt om van je design wensen en idee├źn te komen tot de perfecte uitvoering, vind je bij Designlinq.

Interieuradvies en verlichtingsplannen

Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je bij ons gemakkelijk je eigen offerte maken. Of heb je juist wat meer behoefte aan advies op het gebied van interieurstyling of verlichting? Dan helpen onze specialisten je graag om de meubels en accessoires bij elkaar uit te zoeken die zorgen voor een perfecte look en feel van je kantoor of huis.

We helpen je graag!

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw kantoor of huis? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag. Onze specialisten weten als geen ander hoe je je wensen omzet in een interieurontwerp of lichtplan. Zo ben je ervan verzekerd dat je straks de juiste design meubels en accessoires selecteert, waardoor het nog fijner vertoeven is in je kantoor of huis.