Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
  Designer meubels voor een stijlvolle werkplek

Designer meubels voor een stijlvolle werkplek

De tijd waarin men aan een gammele keukentafel zit om thuis te werken is verleden tijd. Tegenwoordig is er zoveel design meubilair dat je werkplek nog functioneler maakt. Denk bijvoorbeeld aan een bureau, bureautafel ladeblok en secretaire. Met onze collectie kan je design toevoegen aan het interieur van je werkkamer of kantoor, zodat je met nog meer plezier naar je werk gaat.


Stijlvolle en functionele werkplekken
Onze stijlvolle bureaus zijn het perfecte voorbeeld van functionaliteit gecombineerd met design. Ze zijn handig in gebruik en hebben een fantastische uitstraling. Een bureau of bureautafel moet natuurlijk praktisch zijn en je wilt er fijn aan werken, maar in een prachtige kantooromgeving moet het ook een mooi meubelstuk zijn om naar te kijken. Daarom hebben wij in onze collectie alleen design bureaus en computertafels opgenomen die jouw kantoor net dat beetje extra design uitstraling geven. Voeg daar een ladeblok of secretaire aan toe en klaar is je kantoor.


Design bureaus en Secretaires
In onze collectie design bureaus en secretaires vind je fantastische exemplaren van onder andere Moooi, Pedrali en Vitra. Prachtige merken met kwalitatief goede bureaus en secretaires. Een lust voor het oog en fijn om aan te werken. Bekijk onze collectie en kies zelf jouw perfecte bureau uit. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd wel één tussen zit waar je blij van wordt.