Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal tafelblad

Materiaal onderstel

Vorm

Breedte

Uitvoering

Soort

Materiaal

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Bureautafels

Bureautafels

Om prettig te kunnen werken is er een aantal zaken dat niet mag ontbreken. Een goed bureau of een mooie bureautafel is daar een voorbeeld van. Onze bureautafels zijn prachtig om naar te kijken en fijn om aan te werken. Zodat je er keer op keer weer met veel plezier aan gaat zitten. Werkplezier gegarandeerd!

Design bureautafels
Wat een prachtige bureautafels hebben ze ontworpen bij Moooi, Artek en Arco. Wij hebben de allermooiste uit hun collecties geselecteerd. Fantastische design, de hoogste kwaliteit materialen en een perfecte afwerking. Zo ben jij er zeker van dat je een mooie en handige bureautafel in je ruimte neerzet waar je met veel plezier aan werkt. Werken was nog nooit zo stijlvol!

Bureautafels voor iedere sfeer en ruimte
Onze collectie kenmerkt zich niet alleen door de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design. We hebben ook een ruime keuze aan groottes en materialen zodat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect past in de ruimte waar jij hem neer wilt zetten. Wat je stijl, sfeer of wensen ook zijn, in onze collectie vind je altijd een geschikt bureautafel. Qua design fantastisch een heerlijk functioneel. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren door hoe stijlvol bureautafels kunnen zijn!