Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Hoogte

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Ladeblokken

Design Ladeblokken

Fijn werken begint met een opgeruimd bureau waar je op een prettige manier aan kunt zitten. Om te zorgen voor een gestructureerd bureau, heb je plekken nodig waar je iets kunt opruimen. Onze ladeblokken zijn ideaal om de papieren en bureauaccessoires in op te ruimen die je dagelijks nodig hebt. Opgeruimd staat netjes!

Design ladeblokken
Uiteraard hebben we niet zomaar de eerste de beste ladeblokken voor je geselecteerd. Onze ladeblokken zijn de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design. Handig om je spullen in op te ruimen en een lust voor het oog. Merken als Moooi, Artek en Arco staan garant voor een perfect ontwerp en geweldige afwerking. Zo weet je zeker dat je met je ladeblok design toevoegt aan je interieur en dat je ruimte net even wat opgeruimder is. Zodat je met nog meer plezier aan het werk gaat.

Ruime collectie ladeblokken
Of je nu op zoek bent naar een groot exemplaar of een wat kleiner ladeblok. Een met een strak design of meer een tijdloos ladeblok. Bij ons vind je altijd wel een geschikte, zodat je ladeblok perfect past bij de sfeer van de ruimte. Bekijk onze collectie en laat je inspireren door hoe prachtig ladeblokken kunnen zijn!