Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal tafelblad

Materiaal onderstel

Materiaal

Vorm

Soort

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Secretaires

Secretaires van authentieke designers

Prettig werken doe je in een ruimte waarin alles klopt. Waarin het licht fijn is, de akoestiek goed en waarin de juiste meubels staan. Een aantal meubels mogen dan niet ontbreken, zoals een goede werkplek. Onze secretaires zijn hier ideaal voor. Ze zorgen ervoor dat je op een stijlvolle manier iedere dag weer aan de slag gaat. Werken was nog nooit zo prettig!

Prachtige design secretaires Uiteraard zijn onze secretaires niet de eerste de beste. We hebben alleen de echte pareltjes voor je geselecteerd die een prachtig design hebben en gemaakt zijn van de mooiste materialen. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan A-merken als Moooi, Artek en Arco. Doordat wij de selectie al voor je gemaakt hebben, weet je zeker dat je een geweldig exemplaar in de ruimte neerzet en je daaraan met veel plezier dagelijks aan kunt werken.

Ruime collectie secretaires Naar wat voor secretaire je ook op zoek bent, bij ons vind je altijd wel een geschikt exemplaar. In onze collectie vind je een ruim palet aan kleuren, materialen en groottes. Zo hebben we voor iedere sfeer en ruimte wel een secretaire die daar perfect in past. Dus bekijk snel onze collectie en kies je favoriet uit!