Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Soort

Materiaal tafelblad

Vorm

Materiaal onderstel

Materiaal

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

Bureaus

Stijlvolle bureau's voor de ideale werkplek

Welk beroep je ook hebt, er zijn een aantal zaken die je altijd wel nodig hebt. Een bureau is daar een voorbeeld van. Of je het bureau nu gebruikt om dagelijks aan te werken of alleen voor het doen van je administratie: de kans is groot dat je niet zonder kan. Hoe fijn is het dan als je achter een bureau kruipt dat niet alleen functioneel is, maar ook nog eens fantastisch om naar te kijken. Zo wordt werken wel heel erg leuk!

Bureaus in verschillende stijlen
Naar wat voor stijl je ook op zoek bent, bij ons vind je altijd wel een bureau dat perfect past bij de sfeer die je wilt uitstralen. Een modern vormgegeven exemplaar? Of juist een meer tijdloos bureau? Bij ons vind je het allemaal. Ook qua kleuren en materialen kun je bij ons meerdere kanten op. Zo zit er altijd wel een bureau tussen waar je echt blij van wordt!

Design bureaus
Functionaliteit gecombineerd met prachtig design. Dat is waar ons hart bij Designlinq harder van gaat kloppen. Daarom hebben we alleen de bureaus geselecteerd die de perfecte combinatie vormen van deze twee. Merken als Moooi, Artek en Arco staan hier bekend om. Zo ben jij er zeker van dat je altijd een fantastisch bureau in huis haalt waar je met veel plezier aan werkt én dat er ook nog eens geweldig uitziet. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren!