Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals tafel Lloyd Table door Serener

  • Functionals tafel Lloyd Table door Serener
  • Functionals tafel Lloyd Table door Serener
  • Functionals tafel Lloyd Table door Serener
  • Functionals tafel Lloyd Table door Serener
  • Functionals tafel Lloyd Table door Serener

1.219,00

Exclusief btw € 1.007,44

Materiaal Gepoedercoat staal
Product Nummer 06.13.006.5088
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat.

Uitvoering Lloyd Table 
Deze eenvoudige, industriële Lloyd eettafel vindt zijn oorsprong in het Lloyd Hotel & Cultural Embassy in Amsterdam. Designer Christoph Seyferth ontwierp de Lloyd tafels speciaal voor de kamers van de hotelgasten. De tafels, evenals de Lloyd bank, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en staan bijzonder stabiel. Dankzij het flexibele tafelblad kunnen alle poten stevig op de vloer staan, zelfs als het oppervlak onregelmatig of schuin is. Een praktisch en elegant design voor zowel thuis als op kantoor.

De Lloyd tafel is uitgevoerd in staal en is beschikbaar 3 rechthoekige maten (200, 230, 280 cm breed) en 1 vierkante maat (110 x 110 cm) en verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes (73 cm of 76 cm hoogte). Deze Dutch Design tafel is verkrijgbaar in zeven kleuren: lichtblauw, zwart, wit, donkergrijs, roest, tuscan en grijsgroen.

Lloyd Familie
Combineer deze salontafel met de andere meubelstukken uit de Functionals Lloyd serie; statafel, bank, buitentafel en eettafel. Bekijk de hele Lloyd familie hier.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie