Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals bank Lloyd Bench door Serener

  • Functionals bank Lloyd Bench door Serener
  • Functionals bank Lloyd Bench door Serener
  • Functionals bank Lloyd Bench door Serener
  • Functionals bank Lloyd Bench door Serener
  • Functionals bank Lloyd Bench door Serener

879,00

Exclusief btw € 726,45

Materiaal Gepoedercoat staal
Product Nummer 02.08.665.5088
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat.

Uitvoering Lloyd Bench
Deze eenvoudige, industriële Lloyd bank vindt zijn oorsprong in het Lloyd Hotel & Cultural Embassy in Amsterdam. Designer Christoph Seyferth ontwierp de Lloyd banken en tafels speciaal voor de kamers van de hotelgasten. De banken, evenals de Lloyd tafels, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en staan bijzonder stabiel. Dankzij het flexibele blad kunnen alle poten stevig op de vloer staan, zelfs als het oppervlak onregelmatig of schuin is. Een praktisch en elegant design voor zowel thuis als op kantoor.

De Lloyd Bench is uitgevoerd in gepoedercoat staal en is beschikbaar in 2 verschillende breedtes: 140 cm & 170 cm. Deze design bench is leverbaar in zeven kleuren: wit, donkergrijs, zwart, roest, lichtblauw, tuscan en grijsgroen.

Lloyd familie
Lloyd Bench is ook verkrijgbaar als buitenbank of als salontafel, statafel, eettafel etc. Bekijk de hele Lloyd Familie hier.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie