Lumina

De collectie designlampen van Lumina is van een uitzonderlijk hoog gehalte met een aantal echte klassiekers. Al deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en combinaties. Wij adviseren je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jou. Neem daarom contact op met onze klantenservice en vraag daar naar onze lichtspecialisten die je graag behulpzaam zijn.

Lumina Lumina Lumina

Lumina is een zogenaamde ‘historical italian light company’ opgericht door Tomasso Cimini in de jaren zeventig. In 1975 ontwierp hij ‘Daphine’ een tijdloze designklassieker en de tweede halogeen laagvolt designlamp uit de geschiedenis. Ruim 40 jaar later is Daphine nog steeds één van de bestsellers. Lumina is trots op Made in Italy en controleert het hele productie proces zelf in hun eigen fabriek in Arluno bij de design-hoofdstad Milaan. Daardoor is Lumina in staat om custo- made aanpassingen te bieden.

De design filosofie “form of the product has to follow its function” is de leidraad bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten met veel aandacht voor details. Sinds een aantal jaren werkt het design team van Foster + Partners uit Londen nauw samen met Lumina. Samen koppelen ze ambacht met techniek en tijdloos design.

Alle producten van het merk Lumina