Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Lichtbron

Fitting

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Lampen, lichtbronnen en onderdelen

Lampen, lichtbronnen en onderdelen

Heb je een fantastische design lamp bij ons uitgezocht? Niet altijd wordt er een lichtbron meegeleverd. Dit staat vermeld bij de specificaties van de design lamp. Als de lamp er niet standaard bij zit, dan is het wel zo handig om deze er meteen bij te bestellen. De lichtbronnen en onderdelen voor je design lamp kun je hier bestellen. Zo kun je meteen je lamp aanzetten zodat je direct kunt genieten van prachtig licht.


Lichtbronnen voor iedere lamp
We hebben lichtbronnen met verschillende fittingen en in diverse voltages. Kies de lichtbron uit die past in je design lamp én die ook het licht geeft waar jij blij van wordt. Bekijk snel onze collectie design lampen en zorg ervoor dat je straks je lamp én bijpassende lichtbron in huis hebt. Wel zo praktisch!


Speciale design lichtbronnen
In ons assortiment vind je een aantal zeer exclusieve design lampen. Denk bijvoorbeeld aan de hanglampen Crystal Bulb van Lee Broom en de Silenzio van Luceplan, of juist de FLYTE tafellampen. Zo mooi en speciaal! Op deze manier krijgt het product lamp wel een hele speciale dimensie. Bekijk dit soort prachtige, bijzondere exemplaren en laat je inspireren door hoe prachtig een lichtbron kan zijn.