Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Meubilair

Design Meubels

Design meubels zijn van ontzettend groot belang voor de uitstraling van de ruimte. Daarom wil je niet de eerste de beste meubels in je kantoor of woonkamer neerzetten. Kies voor het prachtige meubilair van Designlinq dat een ware eyecatcher is! Zo voeg je design toe aan het interieur van de ruimte en wordt het nog fijner verblijven in je vergaderruimte, kantoorruimte of huis.


Prachtige design stoelen en meer
Bij ons vind je werkelijk al het meubilair om je ruimte perfect in te richten. Of het nu gaat om een mooie fauteuil, kast, eettafel, barkruk, bureau of een bureaustoel, bij ons vind je het allemaal. Gemaakt van allerlei materialen, in diverse designs en met verschillende uitstralingen. Dus wat je stijl ook is, bij Designlinq vind je altijd wel design meubilair dat perfect voldoet aan jouw eisen.


Design meubels die uiterst functioneel zijn!
Al onze meubels combineren design met functionaliteit. Zo weet je zeker dat wanneer je een meubel in je interieur toegevoegd deze geheel verantwoord is en ook nog eens prettig in gebruik. Van kantoorinrichting tot horecameubilair, wij verzorgen het allemaal. Merken als Moooi, Magis en Vitra staan garant voor mooie designs en een fantastische afwerking. Daar worden wij bij Designlinq ontzettend blij van en we hopen jij ook!