Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Betalen Na Ontvangst

MultiSafePay voert voor Designlinq B.V. het volledige betaalproces uit voor het achteraf betalen. Dit houdt in dat je de bestelling bij Designlinq B.V. betaalt via MultiSafePay. Je ontvangt daarom van MultiSafePay via je E-mail een digitale acceptgiro om het(de) gekochte product(en) te betalen.

Dit is mogelijk tot en bedrag van maximaal € 700,-. Voor deze extra service berekenen wij je geen extra kosten.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf met een acceptgiro te kunnen betalen voert MultiSafePay een gegevenscontrole uit. Hiervoor vragen ze je wat extra informatie te verstrekken die Designlinq B.V. normaal niet nodig heeft (geboortedatum, telefoonnummer en het nummer van je bankrekening).

MultiSafePay hanteert hiervoor een strikt privacy beleid uit zoals omschreven in het privacy statement. Deze gegevenscontrole geschiedt in enkele seconden en vindt volledig plaats binnen de beveiligde omgeving van MultiSafePay, d.w.z. de door jou verstrekte extra gegevens en de uitkomst van de gegevenscontrole zijn en worden nooit bekend bij Designlinq B.V..

Mocht de mogelijkheid tot achteraf betalen na de gegevenscontrole voor jou op dat moment onverhoopt niet beschikbaar zijn dan wordt je naar het keuzemenu van de andere betaalmogelijkheden geleid zonder dat Designlinq B.V. daarover informatie krijgt. Je kunt dan verder je bestelling ongestoord betalen met de ander betaalmogelijkheden die Designlinq B.V. je biedt.

Bij verdere vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met MultiSafePay of voor meer informatie de consumentenafdeling van de MultiSafePay website bezoeken.

Achteraf betalen met MultiSafePay is zowel mogelijk voor klanten in Nederland als voor klanten in België.

Mocht je meer informatie willen over MultiSafePay, dan kun je bellen met onze klantenservice 010 307 4119 op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30.