Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Vorm

Uitvoering

Soort

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Design buitenverlichting

Design buitenverlichting

Heeft je kantoor een buitenruimte? Of zoek je voor bij jou thuis voor je tuin of terras mooie verlichting? Bij Designlinq ben je dan aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de allermooiste en fijnste lampen voor iedere buitenruimte. Of het nu gaat om een terras, tuin of balkon, bij ons vind je altijd de buitenverlichting die je ruimte mooier maakt. Zo wordt het wel heel fijn vertoeven in je buitenruimte.


Functionele en stijlvolle buitenverlichting
Bij ons vind je uiteraard niet zomaar de eerste de beste lampen. We hebben alleen de allermooiste exemplaren voor je uitgezocht en die in onze collectie opgenomen. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet en dat je designlamp in ieder geval voldoet aan de twee basisvereisten: hij geeft fijn licht en is helemaal verantwoord op het gebied van design.


Design buitenverlichting
Een prachtig merk als Louis Poulsen toont voor ons waar buitenverlichting om draait: prachtige designlampen in originele vormen. Met zoveel liefde ontworpen en zo stijlvol. Fijn om naar te kijken, of het licht nu wel of niet brandt. Of het nu gaat om tuin verlichting of LED buitenverlichting, zo maak je van je buitenruimte echt het verlengstuk van je kantoor of woonkamer. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren door onze fantastische collectie buitenverlichting!