Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Soort

Materiaal

Breedte

Afmeting

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Akoestische wanden

Akoestische wanden

Akoestiek, het is zo’n cruciaal onderdeel van een goed ingerichte kantoorruimte. Denk maar eens aan wat er gebeurt als je daar niet goed over na hebt gedacht. Je hoort dan onnodig veel geluid en kunt wellicht collega’s niet meer goed verstaan als je met ze in bespreking bent. Om ervoor te zorgen dat je juist wel een prettige akoestiek hebt, hebben wij een collectie scheidingswanden samengesteld. Ze helpen je bij het creëren van de perfecte akoestiek in een ruimte zodat je er met veel meer plezier in verblijft.


Prachtige design scheidingswanden
Het klinkt misschien niet meteen sexy: scheidingswanden om de akoestiek te verbeteren. Maar dat is het wel! Onze design scheidingswanden zijn zo prachtig vormgegeven, dat je bijna zou vergeten dat ze er zijn om de akoestiek in de ruimte te optimaliseren. Met onze design scheidingswanden sla je twee vliegen in één klap: je zorgt voor een betere akoestiek én voegt design toe aan je interieur.


Mooie merken in de collectie scheidingswanden
We zouden onze naam Designlinq geen eer aandoen als we niet alleen de allermooiste design merken voor je geselecteerd hadden. We zijn er dan ook trots op dat we alleen A-merken als Pedrali, Vitra en BuzziSpace in onze collectie hebben opgenomen. Ze staan garant om hun design uitstraling en fantastische kwaliteit. Bekijk onze scheidingswanden en laat je inspireren!