Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Soort

Afmeting

Uitvoering

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Design plantenbak

Design plantenbak

Van bloemen en planten vrolijkt je buitenruimte van je kantoor helemaal op. Uiteraard wil je niet alleen de mooiste bloemen en planten, je wilt ze ook in een fantastische design plantenbak plaatsen, zodat ze het beste tot hun recht komen. Onze plantenbakken zijn ook zeer geschikt voor een prachtig zakelijk en warm entree. Dus of je nu een plantenbak zoekt voor binnen in je kantoorruimte of voor een aangrenzende tuin of een mooi terras, bij ons vind je voor iedere plek de perfecte design plantenbak.


Design plantenbakken
Bij Designlinq worden we blij van producten die aan de ene kant heel stijlvol zijn en een prachtige design uitstraling hebben en die aan de andere kant praktisch zijn en handig in gebruik. Onze design plantenbakken zijn daar het perfecte voorbeeld van: ze zijn origineel, hebben een fantastische uitstraling en zijn uitermate functioneel. Onze plantenbakken zijn afkomstig van geweldige A-merken zoals Magis en Pedrali. Laat je inspireren door de lichtgevenden plantenbakken van Vondom en bekijk onze uitgebreide collectie. 


Prachtige bloembakken
Onze collectie bloembakken bestaat uit fantastische exemplaren waardoor je je kantoorruimte of de bijbehorende buitenruimte helemaal kunt opvrolijken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bekijk snel onze collectie en laat je inspireren om ook van jouw kantoor of buitenruimte een waar plantenfeest te maken.