Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Louis Poulsen

Het Deense merk Louis Poulsen is een toonaangevend bedrijf dat al sinds 1874 gespecialiseerd is in de meest bijzondere verlichting, met de iconische ‘Paris lamp’ van Poul Henningsen als meest bekende lamp. Laat je inspireren door de spectaculaire verlichting van Louis Poulsen bij Designlinq.

Louis Poulsen
Louis Poulsen
Louis Poulsen

Bij Louis Poulsen kan je terecht voor een ruime keuze aan hanglampen, staande lampen en wandlampen. De verlichting van Louis Poulsen is altijd ontworpen om een prettige sfeer te creëren, zowel in huis als op kantoor. Bij Designlinq vind je de Louis Poulsen collectie in vrijwel alle kleuren en maten. DIt traditionele Deense merk heeft het creëren van sfeer met verlichting perfect onder de knie.


In 1924 ontwierp Louis Poulsen samen met de gerespecteerde designer Poul Henningsen de ‘Paris Lamp’. Deze hanglamp zette de basis voor hoe ontwerpers bij Louis Poulsen vandaag de dag kijken naar licht en het verbeteren hiervan. Onder de designers van Louis Poulsen herkennen we enkele grote namen, zoals Arne Jacobsen die in opdracht van Louis Poulsen een aantal echte klassiekers heeft ontworpen. Daarnaast zijn designers als Vilhelm Lauritzen en Verner Panton, die voor Louis Poulsen de iconische tafellamp heeft ontworpen. Naast deze gerenommeerde ontwerpers werkt Louis Poulsen ook samen met hedendaagse designers als Nendo en Louise Campbell.


Dit traditionele Deense verlichtingsmerk heeft een geweldige collectie verlichting die zowel binnen als buiten voor de perfecte sfeer zorgt. De unieke kwaliteit en duurzaamheid van de producten, maken dat Louis Poulsen nog steeds een bijzonder en exclusief merk is. De ‘lichtfilosofie’ oftewel de missie van Louis Poulsen is om een prettige sfeer te creëren waarin jij je thuis voelt: “We design to shape light”. Ben jij onder de indruk van de Louis Poulsen lampen en zou je deze op willen laten nemen in een ontwerp voor je interieur of lichtplan? Neem dan contact op met onze interieurontwerpers of onze lichtspecialist voor de meest optimale verlicht.


Heb je vragen over een specifiek product van Louis Poulsen? Neem dan contact op met de klantenservice.