Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Uitvoering

Dim Methode

Lichtbron

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Designer bureaulampen

Designer bureaulampen

Zijn bureaulampen saai? Niet als het aan ons ligt! Wij hebben alleen de mooiste bureaulampen in onze collectie opgenomen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een prachtige lamp aan je ruimte toevoegt. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren!


Een verrassende collectie bureaulampen
Onze collectie bureaulampen toont exemplaren van A-merken als Vibia, Lumina en Louis Poulsen. Merken die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit en mooie design. Het fijne aan onze collectie design lampen is dat je er alle kanten mee op kunt. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke bureaulamp of juist eentje in een rustige kleur, bij ons vind je het. En of je nu op zoek bent naar een kleine bureaulamp of juist een opvallende LED bureaulamp, voor beide ben je bij ons aan het juiste adres.


Functionele en prachtige bureaulampen
Functionaliteit gecombineerd met design. Dat is wat ons drijft bij Designlinq en wat je ook ontzettend goed terug kunt zien in de collectie bureaulampen. Het zijn lampen die prettig licht geven en die er ook nog eens fantastisch uitzien. Onze bureaulampen zijn ware eyecatchers op je bureau, waar je keer op keer met plezier naar kijkt. Had je ooit gedacht dat zoꞌn functioneel artikel zo mooi kon zijn?