Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Soort

Afmeting

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Stijlvolle scheidingswanden

Stijlvolle scheidingswanden

Als je denkt aan design, dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan ruimteverdelers. Maar wow, wat zijn onze ruimteverdelers mooi! Het zijn prachtige design eyecatchers die doen waar ze voor bedoeld zijn, namelijk een ruimte in meerdere delen scheiden, maar ze zijn ook stuk voor stuk geweldige objecten om naar te kijken.


Verschillende typen design ruimteverdelers
Een ruimte in meerdere stukken verdelen, kan met verschillende typen ruimteverdelers. Bijvoorbeeld met kasten. De design kasten van Vitra en Magis zijn hier een perfect voorbeeld van. Ze voegen design toe aan je interieur, zorgen voor een goede scheiding tussen de ruimtes en zijn ook nog eens gewoon te gebruiken als kast. Ook kun je denken aan kamerschermen van Hey-Sign of de akoestische scheidingswanden van BuzziSpace die niet alleen je ruimte verdeeld, maar ook de akoestiek verbeterd. Kortom: naar wat voor type design ruimteverdeler je ook op zoek bent, bij ons vind je altijd wel een geschikt exemplaar.


Ruimteverdelers: design gecombineerd met functionaliteit
Bij Designlinq worden we ontzettend blij van producten die de perfecte balans vormen tussen design en functionaliteit. Onze ruimteverdelers zijn hier het ultieme voorbeeld van. Ze zijn goed voor het scheiden van ruimtes én zien er geweldig uit. Als designliefhebber kun je iedere ruimteverdeler met een gerust hart neerzetten. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren door hoe stijlvol ruimteverdelers kunnen zijn!