Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Vorm

Dim Methode

Lichtbron

Uitvoering

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Kroonluchters van unieke designers bij Designlinq

Kroonluchters van unieke designers bij Designlinq

Je ziet ze vaak in historische gebouwen: prachtig, grote kroonluchter. Wat versterken deze de sfeer in een ruimte! Dat is precies waar het bij onze collectie kroonluchters ook om draait: ze helpen je de sfeer in een ruimte te versterken én geven fantastisch licht. Een streling voor het oog om naar te kijken, zelfs als je de verlichting van de kroonluchter even uit hebt staan. 

Kroonluchters voor iedere ruimte 
Onze kroonluchters vind je in allerlei kleuren, materialen en vormen. Dat kroonluchters niet alleen een traditionele uitstraling hoeven te hebben, bewijst onze collectie moderne kroonluchters. Voor iedere ruimte waar je een kroonluchter zoekt en voor iedere sfeer die je wilt uitstralen, hebben wij wel een geschikt exemplaar. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren door hoe divers kroonluchters kunnen zijn!

Design kroonluchters 
Een kroonluchter moet mooi zijn, gemaakt zijn van de allerbeste materialen en een perfecte lichtbron zijn. Merken als Luceplan, Moooi, Vibia en Lumina begrijpen dit maar al te goed. Hun designers hebben een perfect gebalanceerd ontwerp gemaakt zodat je zeker weet dat je een staaltje vakmanschap in je kantoor of huis ophangt. Bekijk onze collectie en ontdek dat welk exemplaar je ook kiest, het altijd een goede keuze is.