BuzziSpace

BuzziSpace creƫert duurzame interieur producten die moeiteloos de akoestiek in iedere gewenste ruimte verbeteren. Het akoestische meubilair is multifunctioneel en is verkrijgbaar in vele kleuren en vormen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur, materiaal en vorm kun je hier de collectie bekijken of contact opnemen met de klantenservice. Ook voor het doen van geluidsmetingen!

BuzziSpace BuzziSpace BuzziSpace

Het verbeteren van de wereld door design, dat is de missie van dit bijzondere merk. Het bedrijf is opgericht in 2007 in Antwerpen en wordt gedreven door de passie voor het oplossen van moderne design uitdagingen. BuzziSpace produceert duurzame akoestische producten van een hoge kwaliteit wat ook weer terug te zien is in hun productieproces.

Ze maken gebruik van geluidsabsorberend ecologisch vilt dat ervoor zorgt dat esthetiek en geluidsdemping worden gecombineerd. In veel van de producten wordt ook gebruikt gemaakt van gerecyclede petflessen en organische lijm. BuzziSpace heeft een breed assortiment aan interieur en akoestische oplossingen die het geluid in elke ruimte verbeteren.

Alle producten van het merk BuzziSpace