Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

BuzziSpace

Buzzispace is een merk dat zich volledig richt op het inrichten van fijne, mooie werkplekken. Hierbij kijken ze specifiek naar het optimaliseren van de akoestiek van het gebouw, optimale verlichting en natuurlijk moeten alle Buzzispace meubels voldoen aan alle eisen van het nieuwe werken.

BuzziSpace
BuzziSpace
BuzziSpace

Over Buzzispace


Buzzispace is in 2007 opgericht in Antwerpen, met als missie: “Het verbeteren van de wereld door design. Dit merk is een marktleider als het gaat om akoestisch meubilair en het bedrijf heeft in korte tijd een wereldwijde impact weten te maken met hun design producten. Als bedrijf begrijpt Buzzispace dat werknemers de ruggengraat vormen van elke organisatie. Daarom zijn hun meubels allemaal gericht op het inrichten van prettige, comfortabele werkruimtes. Om elke ruimte van een prettige sfeer te voorzien, maken zij met name gebruik van akoestisch meubilair. De designer meubelen van Buzzispace zijn niet alleen mooi, ze moeten ook een doel hebben.


De designers


Buzzispace dankt zijn producten aan een team van unieke designers, waaronder Axel Enthoven, die de eerste loungestoel van Buzzispace ontwierp. Om elke keer weer tot de meest unieke, functionele producten te komen, werkt Buzzispace ook veel samen met vermaarde designers, zoals het Stal Collectief, Anthony Duffeleer, 13&9 Design en Chris Hardy. Ook de beroemde Alain Gilles heeft meerdere Buzzispace hanglampen en werkplekken ontworpen.


Het assortiment van Buzzispace


Bij Buzzispace kan jij terecht voor duurzaam interieur dat oplossingen biedt voor de meest voorkomende problemen op kantoor en werkplekken. Het meubilair van Buzzispace verbetert de akoestiek moeiteloos en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Het akoestische meubilair van Buzzispace wordt gemaakt van de beste materialen en ecologisch geluidsabsorberend vilt. Met de meubels van Buzzispace heb je esthetische meubels die omgevingsgeluid kunnen absorberen. Naast ecologisch vilt, wordt er bij het produceren van deze akoestische meubelen ook gebruik gemaakt van gerecyclede petflessen en organische lijn.

Buzzispace heeft een uitgebreid assortiment aan akoestische lampen, meubels en andere oplossingen om de werkomgeving en de akoestiek te verbeteren in elke kantoorinrichting. Wilt u meer informatie over de meubels van Buzzispace of wilt u weten hoe het zit met de akoestiek bij u op kantoor? Neem dan snel contact op met onze klantenservice.