BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Large door 13&9

BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Large door 13&9

  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Large door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Large door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Large door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Large door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Large door 13&9

2.854,00

Exclusief btw € 2.358,68

Materiaal Massief essenhout, Polyurethaanschuim, Textiel BuzziRough
Productnummer 22.19.003.364
Merk BuzziSpace
Designer 13&9
Levertijd 4-6 weken

Beschrijving

BuzziBalance is ontworpen door het ontwerpersduo 13&9. Deze akoestische hocker van het Belgische merk BuzziSpace zorgt voor een moderne werkomgeving.    

Doordat je zelf moet balanceren op deze design kruk worden je geest en lichaam actiever en ga je doelgericht stretchen achter je werkplek. Het powerkoppel 13&9 ontwierp deze hocker met als doel om mensen uit de dagelijkse routine te halen met een fysieke en een psychologische benadering. De kleine, subtiele bewegingen die je maakt om in balans te blijven op de BuzziBalance zorgen er op een speelse manier voor dat je voldoende beweging krijgt op een dag. Dus strek je benen op deze hocker uit voor een telefoontje of het beantwoorden van een E-mail.    

De gestoffeerde design pouf zorgt er ook nog eens voor dat de akoestiek in de ruimte verbeterd wordt en vangt door de hoge absorbtiewaarde middelhoge en lage tonen op. De BuzziBalance combineert functionaliteit met design perfect en biedt het beste van beide werelden. Deze BuzziBalance Large is ook leverbaar met de stof velvet. Daarnaast biedt de Buzzi-Balance familie ook een lagere variant: de BuzziBalance Small en de BuzziBalance Small High.    

Uitvoering BuzziBalance Large
Deze akoestische hocker is gemaakt van hoogwaardig en akoestisch polyurethaanschuim en heeft een massief essenhouten onderkant. De BuzziBalance is bekleed met het textiel BuzziRough. De BuzziBalance Large is in bekleding BuzziRough leverbaar in maar liefst 23 verschillende kleuren. Kies de gewenste versie bij ‘Kleur’.    

Naast het textiel BuzziRough is de BuzziBalance in diverse textielsoorten verkrijgbaar. Bekijk de PDF ‘Meer Informatie / Stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail info@designlinq.nl

De BuzziBalance Large heeft een diameter van 98 cm en een hoogte van 38 cm. Alle technische eigenschappen van dit akoestische meubelstuk zijn te vinden in de PDF hieronder.  


Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie