Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Installatie & Montage service - Gespecialiseerde monteurs

INSTALLATIE & MONTAGE

Alle producten die je bij ons bestelt worden kosteloos bij je afgeleverd in de originele verpakking. Wij kunnen ons echter voorstellen dat de montage van die fraaie designtafels, kasten en/of bureaus te veel tijd en energie kost en je het aansluiten van verlichting ook niet zelf wilt doen. Hiervoor kun je ook gebruik maken van onze installatie & montageservice.

Montage

Onze monteurs zijn vakmensen die zijn gespecialiseerd in de producten uit onze collectie en kunnen ze dan ook goed, snel en probleemloos bij je ‘inhuizen’ (intern transport) en monteren.

Daarnaast voeren ze samen met jou een kwaliteitsinspectie door en geven ze voorlichting over het gebruik en onderhoud van de meubels. Tenslotte worden ook alle verpakkingsmaterialen door hun meegenomen zodat er ‘schoon’ wordt opgeleverd.

In principe bereken we deze service tegen een uurtarief van € 60,50 incl. BTW (€ 50,- excl. BTW)

We kunnen echter bij een wat groter project ook een inschatting maken van de benodigde tijd en daar een vaste prijs voor afspreken of de montagekosten meenemen in onze totale offerte. Geef daarom bij je offerteaanvraag altijd even aan dat je gebruik wilt maken van onze montageservice.

Installatie

Hoewel het plaatsen en aansluiten van de verlichting vaak al door een elektrotechnisch installatiebureau wordt gedaan kunnen wij dat ook voor je verzorgen.

Onze gespecialiseerde verlichtingsinstallateurs plaatsen, monteren en sluiten de verlichting aan volgens de fabrieksspecificaties o.b.v. de voorhanden zijnde elektro-infrastructuur (lichtnet en schakelmateriaal). Daarnaast nemen zij al het verpakkingsmateriaal weer mee zodat je daar ook geen zorgen over hoeft te hebben.

Deze plaatsing, montage en installatie verzorgen wij tegen een uurtarief van € 60,50 incl. BTW (€ 50 excl. BTW) per uur.

Onze klantenservice (010 307 4119 of [email protected]) coördineert de levering van je bestelling en de door jou gewenste montage & installatie en spreekt daarvoor een datum met je af.