Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Gratis bekijken & uitproberen? Kom bij ons langs!

UITPROBEREN & BEKIJKEN

Je bent geïnteresseerd in één van onze producten maar je wilt die stoel, bureau of lamp graag uitproberen en bekijken? Geen probleem als je gebruik maakt van onze ‘Uitproberen & Bekijken Service’!

Bekijken

Allereerst kun je op afspraak langskomen in één van onze showrooms in Rotterdam of Amsterdam. Dat kan op werkdagen maar ook op zaterdag of in de avonduren. Hier kunnen wij je dan de producten tonen waarin jij geïnteresseerd bent en kunnen wij gelijk een intake gesprek voeren voor een eventueel interieurplan of lichtplan.

Voor een afspraak kun je contact opnemen met onze klantenservice: 010 307 4119 of [email protected]

Vaak is het ook mogelijk om samen met ons een bezoek te brengen aan de showroom van onze leveranciers om zo een overzicht te krijgen van een complete collectie en inspiratie op te doen. Ook hiervoor kun je per telefoon of mail een afspraak met ons maken.

Uitproberen

Je kunt een product ook uitproberen op locatie. Dat is handig als je bijvoorbeeld een nieuwe bureaustoel wilt proberen bij een bestaand bureau, een kleur wilt bekijken i.c.m. een bestaand interieur of als je samen met collega’s dat product wilt uitproberen.

Wij komen dan op afspraak naar je toe met dat product en mogelijke alternatieven.

Als je alleen een soort bekleding of een kleur en soort tapijt wilt bekijken in de omgeving waarin dat uiteindelijk gebruikt gaat worden dan kun je ook gebruik maken van onze Stalenservice. Wij sturen dan de materiaalstalen van stof/materiaal in de kleur die jij wenst naar je op.

Hiervoor staat onze klantenservice ook voor je klaar: 010 307 4119 of [email protected]