Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Particulier Bestellen

Hoewel Designlinq primair is gericht op de zakelijke markt kun je bij ons ook als particulier bestellen en gebruik maken van onze uitgebreide services en diensten.
Als particulier kun je bij ons bestellen mét en zonder account. Je kunt je eigen account aanmaken door op de knop ‘Account’ bovenaan op iedere pagina of op ‘Mijn Account’ onderaan iedere pagina van de site te klikken.

Als je als particulier een account aanmaakt kun je ook je eigen Moodboards samenstellen, bewaren en oproepen. Op deze manier kun je je eigen kleur en sfeerbeeld bepalen met producten uit onze uitgebreide designcollectie met vooraanstaande merken als o.a. Vitra, Moooi en Luceplan.

Op basis hiervan kunnen wij dan een interieurontwerp of een lichtplan voor je maken. Ook kun je als particulier gebruik maken van onze montageservice voor het inhuizen en monteren van alle meubels en voor het aansluiten en plaatsen van alle verlichting.

Je kunt als particulier géén gebruik maken van OFFERTE LIVE! ©. Dat kan alleen met een zakelijk account met een geldig Kamer van Koophandel nummer en BTW nummer (dus als je ZZP'er bent kan dat wel).