Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119 info@designlinq.nl

INTERIEURONTWERP

Het maken van een goed interieurontwerp is niet altijd eenvoudig. Soms ontbreekt inspiratie of kom je er zelf niet uit; zo veel mogelijkheden en producten kan vaak verwarrend zijn. Het kan ook zijn dat je wel een idee hebt over jouw ideale interieur, maar dat je zelf jouw wensen en ideeën niet in een mooi en uitvoerbaar interieurontwerp kunt vertalen.

Hiervoor (en voor iedere andere goede reden) biedt Designlinq je ondersteuning aan bij het maken van een interieurontwerp waarin wij jouw ideeën met al je specifieke wensen en eisen samen laten komen. Gebaseerd op je eigen stijl en persoonlijkheid, maar ook vaak met verrassende ideeën en oplossingen waar je zelf niet zo snel aan zou hebben gedacht.

Ons advies beperkt zich niet alleen tot de Indeling van de ruimte, kleuradvies en hulp bij het kiezen van de juiste meubels, maar ook het maken van een goed lichtplan en de styling hoort daar bij.

WERKWIJZE

Naast onze eigen in-house interieuradviseur maken wij gebruik van een netwerk van professionele, erkende adviseurs. Verspreid over heel Nederland zodat er altijd wel iemand bij jou in de buurt beschikbaar is.

Na een kort telefonisch contact volgt vaak een intake gesprek op locatie zodat wij een goed idee krijgen van de ruimte, het aanwezige licht en de sfeer en persoonlijk kennis kunnen maken. Tijdens dit gesprek stemmen wij ook samen af wat voor soort advies je van ons wilt krijgen; een kleuradvies, een basis inrichtingsadvies of een uitgebreid interieurontwerp.

Afhankelijk van jouw keuze voor het soort advies werken wij dan een plan uit en presenteren dat. Na jouw input maken wij dat plan definitief en leggen dat vast in bemate tekeningen en productspecificaties (uitgebreid interieurontwerp). In veel gevallen coördineren wij dan ook nog de verdere levering en plaatsing van de producten. Ook kun je gebruik maken van onze eigen montageservice om de meubels en verlichting te laten monteren, plaatsen en aan/of aan te sluiten.

KOSTEN

De kosten zijn sterk afhankelijk van het soort advies dat jij wenst te ontvangen, de grootte van de ruimte en de hoeveelheid werk die daaraan voor ons verbonden is. Vandaar dat er geen eenduidige prijs te noemen is.

Indicatief kan worden aangegeven dat een eenvoudig kleuradvies ca. € 120,- incl. BTW kost (€ 99,17 excl. BTW), een basis inrichtingsadvies meestal rond de € 300,- incl. BTW kost (€ 247,93 excl. BTW) en een uitgebreid interieurontwerp ca. € 1.150,- incl. BTW (€ 950,41).

BIJ DESIGNLINQ KRIJG JE DIT ADVIES ECHTER GEHEEL GRATIS!

Als je besluit bij ons de ingetekende meubels, verlichting en accessoires aan te schaffen en daarbij tenminste € 7.500,- incl. BTW (€ 6.198,35 excl. BTW) besteedt krijg je alle kosten die je hebt betaald voor het Interieurontwerp in mindering op het te betalen bedrag.