Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Greenberg-Oaktree
Greenberg-Oaktree

Greenberg-Oaktree

Werkgebied: Nationaal en internationaal.

Daniella Groenberg en Elish van Eijk startten in 2016 studio Greenberg+Oaktree. Het designer-duo heeft gedegen achtergronden in theater en visuele communicatie.
Juist de liefde en passie voor design, reizen, fotografie, mode, wonen en architectuur en storytelling vormen nu de basis van hun studio.
 
De wortels van dit groeiende bedrijf liggen in Amsterdam, maar ondertussen worden -samen met een getalenteerd team van stylisten en junior ontwerpers- projecten over de hele wereld gerealiseerd.
 
Greenberg+Oaktree doet niets liever dan unieke interieurconcepten bedenken, ontwerpen èn realiseren. Zij verdiepen zich niet alleen in de ruimte, maar ook in de gebruikers. Dit leidt veelal tot verrassende ontwerpen met bijzondere details die passen bij de wensen van de klant. 
 
De studio, onder creatieve leiding van Elish & Daniella, heeft inmiddels een vele interieurs gerealiseerd variërend van privéwoningen tot kantoorruimtes, maar ook horeca- en winkelruimtes.
 
Kortom Greenberg+Oaktree staat voor interior design, creative direction, ontwerp op maat, styling, treasure hunting en realisatie.

Elish Van Eijk
Tel: +31655372183
Email: [email protected]
Blankenstraat 254
1018SJ Amsterdam