Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Tijdsweergave

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Design klokken voor elk trendy kantoor

Design klokken voor elk trendy kantoor

Tijd is iets wat constant veranderd, maar onze klokken zijn tijdloos. Onze design klokken zijn zo mooi, dat je stiekem gewoon de hele dag wilt kijken hoe laat het is. We geven je geen ongelijk! Onze collectie bestaat uit prachtige wandklokken, staande klokken en tafelklokken, zodat je op iedere plek een stijlvol exemplaar kunt neerzetten waar je met een grote glimlach naar kunt kijken. De tijd aflezen is nog nooit zo leuk.


Design wandklokken en tafelklokken
Wij hebben een zeer prachtige collectie van design wandklokken en tafelklokken. Het zijn echte design eyecatchers die het een feestje maken om te kijken hoe laat het is. Door onze uitgebreide collectie zit er voor iedere ruimte wel een design klok tussen. Laat je inspireren door de moderne klokken van Vitra, de analoge klokken van Nomon of de digitale klokken van Biegert & Funk waar je de tijd door middel van woorden kunt aflezen! Alle zo origineel, stijlvol en prachtig voor in ieder kantoor. Bekijk ze snel!


Mooie en functionele klokken
Een klok is handig, want je kunt erop zien hoe laat het is. Maar als je bij ons een klok koopt, koop je zoveel meer dan een functioneel product. De design klokken die je bij ons kunt bestellen zijn prachtige objecten die écht design toevoegen aan je interieur. Een lust voor het oog! Bekijk onze collectie en laat je inspireren door hoe stijlvol design klokken kunnen zijn.