Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Vorm

Dim Methode

Lichtbron

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Akoestische lampen voor kantoor en thuis

Akoestische lampen voor kantoor en thuis

Een ruimte op een prachtige manier verlichten én de akoestiek verbeteren. Dat is waar het om draait in onze collectie akoestische lampen. Alle lampen in deze collectie geven fantastisch licht, zorgen voor een prettige akoestiek én de lamp op zich voegt design toe aan je interieur. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren.


Akoestische lampen
Design lampen die door hun vorm en materiaal de akoestiek in een ruimte verbeteren. Daar draait het bij de akoestische lampen om. Je kan er prettig onder gaan zitten en werken. Met alle design lampen uit onze collectie ben je gegarandeerd van top verlichting die perfect doen wat ze beloven én die ook nog eens zeer prettig zijn om naar te kijken.


Design verlichting
Verlichting doet zo ontzettend veel met de uitstraling van een ruimte. Van een dimbare LED lamp tot een halogeenlamp, je wilt eerst goed na hebben gedacht over de sfeer die de verlichting in je ruimte moet creëren. Je zet daarom ook niet zomaar de eerste en de beste lamp in je werkkamer of kantoor. Bij ons ben je aan het juiste adres om de design lamp te vinden die qua ontwerp en qua verlichting perfect past bij de sfeer die jij wilt uitstralen. Merken als BuzziSpace, Luceplan en Hey-Sign staan bekend om hun prachtige designs en uitmuntende functionaliteit. Zo wordt het nog fijner werken!