Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Werkgebied: Utrecht

Als binnenhuisontwerper kijk ik altijd naar hoe je in een huis het karakter van de bewoner(s) kan terug zien, en zoek ik samenhang en rust in uitstraling, kleur en meubels. Die vragen die ik krijg zijn iedere keer totaal anders. Het herindelen van de woonkamer omdat er ‘iets’ niet lijkt te kloppen. Het ontwerpen van een meubel met alle functies die jij nodig hebt. Een complete verbouwing. Met veel eigen inbreng of zelfs helemaal geen (turn-key). Een ontwerp van een ruimte, etage of meubel, meubelplan, lichtplan, budgetoverzicht, of de gehele coördinatie van een verbouwing. 

Ik moet zeggen dat ik erg blij word van oude herenhuizen, en van ontwerpen waarbij licht een cruciale rol speelt. Daglicht, en ook het lichtplan, en daarbij graag ontwerpen kies die een levenlang mooi blijven. Ook lichte interieurs en wanden, en dan kan ik hier en daar met kleur of donkere materialen iets moois doen waardoor het niet te 'zacht' wordt. Ja, van dit soort opdrachten, daavan gaat mijn hart nog sneller kloppen!

Ik heb een studio in het centrum Utrecht. Dus ik doe veel projecten in Utrecht, de omgeving van Utrecht, maar rij met plezier naar Amsterdam, of andere plekken, dat maakt mij niks uit. 

Ik krijg veel energie van mijn werk, en doe het met zoveel plezier! Het samenwerken met Designlinq maakt het alleen maar leuker, en makkelijker. Super leuk om samen zo professioneel bezig te kunnen zijn met verlichting en mooie meubels. 

Mies van der Lely
Tel: 0652074559
Email: [email protected]
Brigittenstraat 22 a
3512 KM Utrecht